Logo block

Project:
Poort van Vroendaal, Maastricht

Block Steigerbouw is een toonaangevend bedrijf in Maastricht dat gespecialiseerd is in steigerbouw. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van steigers, biedt Block Steigerbouw hoogwaardige steigeroplossingen voor zowel grote als kleine projecten in de regio Maastricht en daarbuiten.

Het team van Block Steigerbouw bestaat uit vakbekwame en gecertificeerde steigerbouwers die garant staan voor kwaliteit, veiligheid en effici├źntie. Of het nu gaat om het opbouwen van traditionele steigers, systeemsteigers, gevelsteigers of speciale maatwerkoplossingen, Block Steigerbouw levert altijd vakmanschap van het hoogste niveau.

Naast het leveren van hoogwaardige steigerconstructies, staat Block Steigerbouw ook bekend om zijn klantgerichtheid en flexibiliteit. Ze denken graag met hun klanten mee om de meest geschikte steigeroplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van elk project.

Of u nu een steiger nodig heeft voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud of evenementen, Block Steigerbouw is uw betrouwbare partner in Maastricht en omgeving. Met een focus op veiligheid, kwaliteit en service, biedt Block Steigerbouw de perfecte steigeroplossing voor al uw projecten. 

Polverpark, Maastricht

Neem Nu Contact
Met Ons Op Om Op
Hoogte Veilig Te Werken

Block Steigerbouw

Onderdeel van CGM-Gruppe (Duitsland)

Veestraat 42
6067 AS Linne
Nederland

Gegevens:

Paul de Rijk
p.derijk@cgm-gruppe.com

Lesley Geerts
l.geerts@cgm-gruppe.com

Harald Jacobs
h.jacobs@cgm-gruppe.com

Created by: VIBESS