Logo block

Steigerbouw Limburg

Steigerbouw in Limburg

Bent u op zoek naar een betrouwbare, ervaren dienstverlener in Steigerbouw in Limburg? Block Steigerbouw staat klaar voor projecten in de utiliteitsbouw, industrie, handel en overheid.

Wij zijn professionals in het bouwen van ondersteuningen, systeemsteigers voor gevels, daken en complexe gebouwen. Wij realiseren hoogtetoegangen, ook op extreme locaties, en ontwikkelen individuele oplossingen voor diverse veeleisende taken.

Neem gerust contact met ons op voor het plaatsen van industriesteigers, gevelsteigers en speciale steigers. Naar welke dienst bent u op zoek voor steigerbouw in Limburg? Wij helpen u graag verder!

Vakmanschap zorgt voor de hoogste kwaliteit in steigerbouw in Limburg

Block Steigerbouw heeft meer dan 40 jaar ervaring op de teller staan. In die jaren hebben wij altijd een hoge veiligheidsstandaard gehanteerd, hebben we strak werk geleverd en hebben we een snelle implementatie gerealiseerd.

Wij zeggen dan ook: efficiency en to-the-point is onze eigenschap! Wij bieden een kosteneffectieve oplossing voor een veilige steigerbouw in Limburg. Bij al onze werkzaamheden kijken we vanuit een technisch oogpunt en we zijn altijd op zoek naar de meest efficiënte en veilige manier van bouwen.

Waarvoor u ons ook nodig heeft: uw project is in goede handen. Het project is niet afgerond voordat uw verwachtingen waar zijn gemaakt.

Neem contact op

“Wij leiden projecten naar succes samen met onze opdrachtgevers”

Tijdens het bouwen van appartementencomplexen, distributie-, zorg- en winkelcentra brengen we onze technische kennis en uitgebreide ervaring graag ter tafel.

Onze expertise reikt ver, waardoor wij onder andere kunnen ondersteunen bij projectmanagement tijdens renovatie en nieuwbouw van bestaande woningen en wooncomplexen, onderhoud aan chemische fabrieken, energiecentrales, smelterijen, rioolwaterzuiveringsinstallaties, hoogspanningsnetwerken, waterleidingbedrijven, papierfabrieken en afvalverbrandingsinstallaties, sluiscomplexen en zelfs stuwen.

Bij Block Steigerbouw hebben we een hands on mentaliteit en zijn we van het adviseren, plannen en uitvoeren. Wij geloven in een nauwe samenwerking met open en korte communicatielijnen tijdens het gehele project.

limburg steigerbouw
project steigerbouw limburg
limburg project steigerbouw

Elk project succesvol met onze steigerbouw in Limburg

Wij als expert in de steigerbouw in Limburg, weten als geen ander dat het succes van projecten afhangt van de inzet van alle betrokken partijen.

Vanaf het begin zorgen we daarom dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Vanaf de start worden alle technische, logistieke en economische aspecten en veiligheidsmaatregelen nauwkeurig besproken. Dankzij nauw overleg zorgen we dat alle projectleiders en uitvoerders aan de klantzijde op elkaar zijn afgestemd. Tijdens een project zetten wij ons de gehele samenwerking in voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en wederzijds begrip.

Voor het halen van het grootst morgelijke succes hebben onder andere effectiviteit en veiligheid de grootste prioriteit. Wij zetten ons volledig in voor optimale steigerbouw in Limburg.

Hoe behalen wij al 40 jaar ons succes?

Met in totaal 350 werknemers staat onze onderneming elke dag voor onze opdrachtgevers klaar. Dankzij state-of-the-art technologie, doordachte planningen en verantwoord werken behalen wij ons gewenste succes. Of u nu een gestandaardiseerde systeemsteigerconstructie nodig heeft of ons specifieke wensen voorlegt, wij werken met de hoogste kwaliteit.

Mogelijkheden steigerbouw Limburg

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in steigerbouw in Limburg? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We lichten u graag verder in over onze aantrekkelijke voorwaarden en hoge kwaliteit. Locaties waar wij rondom werkzaamheden uitvoeren zijn:

Maastricht

Roermond

Venlo